Център за административно обслужване - 0800 19221

Кметът Папазов проведе политически консултации за изборите на 9 юни

Във връзка с организационно-техническата подготовка за провеждане на изборите за членове на Европейския парламент от РБългария и за Народно събрание на 9 юни 2024 г., кметът на община Гурково Кънчо Папазов проведе консултации  за определяне съставите на секционните избирателни комисии.

В консултациите участваха упълномощените представители на Коалиция „ГЕРБ-СДС”, Коалиция „Продължаваме промяната - Демократична България”, ПП „Движение за права и свободи”, ПП „Възраждане”, Коалиция „БСП за България” и ПП „Има такъв народ”.

Добрият тон да бъде водещ в кампаниите на политическите партии, пожела кметът, както и пълна подкрепа по отношение на административното обслужване от страна на Общината, съгласно нейните правомощия.

Секретарят Магдалена Панева запозна с предварително изготвено проекто-предложение за разпределението на местата в СИК. Протокол от проведените консултации се изпраща в РИК – Стара Загора в законоустановения срок.

Всичко за изборите - отворете тук: https://gurkovo.bg/page/101/%D0%98%D0%B7%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%B8.html?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR2zdqP2xuNnxry_-GoaQ5gMGRzvDherWOaxiNCylc2d1vsNLAfRicoTDsY_aem_AeT9GVpZOTMLxflR52nlrdGJ6lPoezP5yLqzpPlQ9f6iwmb1jl2bw8q7YNF8Ce0nHT3k